Γαριδάκια με σπανάκι και φέτα!!!

 



Υλικά:
500 γρμ γαριδούλες μικρές
200 γρμ ντοματίνια
500 γρμ σπανάκι καθαρισμένο
φέτα
1 κρίσπις χωρίς ζάχαρη (εάν το επιθυμούμε)
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής:
Τρίβουμε τα ντοματίνια  στο μούλτι και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα να πάρουν μια βράση για 2-3 λεπτά,στη συνέχεια ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό .
Στη συνέχεια βάζουμε τις γαριδούλες αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει από το κέλυφος και τα φλούδια τους, βάζουμε αλάτι,πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά. 
Έχουμε καθαρίσει και πλύνει,πολύ καλά το σπανάκι και το βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα μας μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Την κλείνουμε με το καπάκι, σβήνουμε την εστία αφήνοντας επάνω την κατσαρόλα για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε στη συνέχεια σε ένα βαθύ πιάτο γαρνίροντας το με τριμμένη φέτα .  
Προσθέτουμε από επάνω ένα κρίσπις αν θέλουμε.








Σχόλια