Ρυζόγαλο βρώμης (χωρίς ρύζι) ....με άρωμα μιας άλλης εποχής....

 

Υλικά:  Για μια μερίδα
1 ποτήρι γάλα
2 κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης
2-3 σταγόνες υγρή στέβια ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
κανέλα σκόνη
Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα μπρίκι ,βράζουμε το γάλα με το πίτουρο βρώμης,στη συνέχεια αφού το αποσύρουμε από την εστία,βάζουμε τη στέβια ,ελάχιστη κανέλα και το ανακατεύουμε.
Το βάζουμε σε ένα μπολ ή σε δύο μικρά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Το ανακατεύουμε όμως μια δύο φορές ,για να μην κάτσει η βρώμη στον πάτο. 
Όσο κρυώνει πήζει. Όταν κρυώσει βάζουμε από επάνω κανελίτσα και το απολαμβάνουμε.
Τόσο απλά ....τόσο γρήγορα...τόσο νόστιμα!!!!



Σχόλια