Απίθανη λευκή σάλτσα με μανιτάρια και μοσχαρίσια μπριζολίτσα!!!!

 
Μονάδες τρεις
1 από τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα
1 από το γάλα
1 από το τυρί

Υλικά:
2 μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες χωρίς κόκκαλο
1 σκαφάκι μανιτάρια πλευρώτους
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
τυρί(καλύτερα πικάντικο π,χ γραβιέρα τριμμένη)
αλάτι 
πιπέρι
σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το κρέας μας, μαζί με μισό ποτήρι νερό για να βράσει.
Μόλις σωθεί το νερό συνεχίζουμε το ψήσιμο στις μπριζόλες χωρίς να βάλουμε λιπαρή ουσία ,μόνο με το λιπάκι που έχουν οι ίδιες.
Τις βγάζουμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε τα μανιτάρια μας ,βάζοντας μόνο αλάτι.
Αφού βγάλουν όλα τα υγρά τους, ψηθούν και ροδίσουν, ρίχνουμε το γάλα και βάζουμε πιπέρι και στη μύτη του κουταλιού σκόνη σκόρδου.Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να πήξει το γάλα και να γίνει μια ωραία σάλτσα.
Στο τέλος ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά.

Στήσιμο πιάτου:
Επιλέγουμε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο και στο κέντρο βάζουμε την μία μπριζόλα και από επάνω τα λαχταριστά μανιτάρια με την απίθανη λευκή σάλτσα τους!!!!

Σχόλια