Μαρμελάδα ροδάκινο.




 Μονάδα μηδέν

Υλικά:
3 ροδάκινα
2 κουταλιές σούπας στέβια (αναλογία 1/1) ή όποιο άλλο γλυκαντικό  χρησιμοποιείτε


Εκτέλεση συνταγής:
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα, αφού τα κόψουμε κομμάτια τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τη στέβια και τα βράζουμε  σε χαμηλή ένταση της εστίας,για 10 λεπτά.
ΔΕΝ βάζουμε καθόλου νερό.
 Όταν μαλακώσουν τα πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ.
Βάζουμε την μαρμελάδα μας σε ένα βάζο ,αφού κρυώσει και την διατηρούμε στο ψυγείο.

Πρόταση:
Βάζουμε την μαρμελάδα επάνω σε κρίσπις ή φρυγανιές για ένα ωραίο πρωινό γεύμα....
Μέσα σε γιαούρτι....ως ένα ελαφρύ γλύκισμα.

Σχόλια