Λαχταριστό κριθαρότο με γαριδάκια !!!

Μονάδες τρεις
1 από το κριθαράκι
1 από τις γαριδούλες
1 από το ελαιόλαδο

Υλικά:
500 γρμ γαριδούλες μικρές φρέσκιες.
250 γρμ κριθαράκι μέτριο
3 ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
κανέλα μια τσιμπιά
σκόνη σκόρδου μία τσιμπιά
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής:
Τρίβουμε τις ντομάτες στο τρίφτη και τις βάζουμε σε μία κατσαρόλα να πάρουν μια βράση για 2-3 λεπτά,στη συνέχεια ρίχνουμε 3 ποτήρια νερό .
Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός τους ,βάζουμε τις γαριδούλες αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει, στη συνέχεια βάζουμε αλάτι,πιπέρι, κανέλα ,σκόνη σκόρδου και τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά.
Όταν τελειώσει ο χρόνος ρίχνουμε μέσα και το κριθαράκι και το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα πιθανόν να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό ακόμα, θα το δούμε στην πορεία ανάλογα με την ένταση της εστίας που μαγειρεύουμε. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν χυλώσει(πάντα σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία των ζυμαρικών της κάθε εταιρείας). 

Όταν το φαγητό μας  είναι έτοιμο στήνουμε το πιάτο μας και απολαμβάνουμε.

Σχόλια