Παγωμένος ελληνικός καφές Frio !!!

Μονάδα μία
1 από το γάλα για τον αφρό

Υλικά:
2 κουταλάκια καφέ έλληνικό
1 ποτήρι νερό
γλυκαντικό ,όποιο χρησιμοποιείτε και στην ποσότητα που θέλετε
γάλα ένα σφηνάκι
παγάκια
φίλτρο χάρτινο για καφέ φίλτρου

Εκτέλεση συνταγής:
Ψήνουμε τον ελληνικό καφέ όπως συνηθίζετε και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα ποτήρι βάζουμε το χάρτινο φίλτρο και φιλτράρουμε τον καφέ για να μείνει εκεί το κατακάθι.
Στη συνέχεια το μεταφέρουμε σε ένα ψηλό ποτήρι και βάζουμε μέσα παγάκια.
Φτιάχνουμε το αφρόγαλα,χτυπώντας το γάλα με μερικά παγάκια σε ένα σέικερ πολύ δυνατά μέχρι να γίνει κρέμα.
Με ένα κουτάλι βάζουμε το αφρόγαλα επάνω στον παγωμένο ελληνικό καφέ και απολαμβάνουμε.
Αν θέλουμε να παραλείψουμε το αφρόγαλα τότε θα μειώσουμε και την μονάδα του!!!

Σχόλια