Γεμιστό καλαμάρι..καλοκαιρινό !!!!

Μονάδες δύο
1 από το καλαμάρι
1 από τη φέτα
Υλικά:
4 μέτρια καλαμάρια φρέσκα
2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης
1 μεγάλη ντομάτα
250 γρμ φέτα
αλάτι 
πιπέρι
μαϊντανό

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμάρια μας και τα αλατίζουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε τριμμένη φέτα, την ντομάτα και τις πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια, ψιλοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα καλαμάρια μας με το μείγμα και κλείνουμε το κάθε ένα με μία οδοντογλυφίδα. 
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με ένα σφηνάκι νερό και τα ψήνουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά ,στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Απολαμβάνουμε ένα ελληνικό πιάτο όλο νοστιμιά και φρεσκάδα!!!!!!

Σχόλια