Μοσχαράκι ψητό με σος γιαουρτιού και δροσερή πατατοσαλάτα !!!

Μονάδες τρεις
1 από το μοσχαράκι
1από το γιαούρτι
1 από τις πατάτες

Υλικά:
500 γρμ σπαλομπριζόλα από μοσχαράκι
4 μέτριες πατάτες
200 γρμ γιαούρτι
άνηθο
αλάτι
πιπέρι
σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε τις σπαλομπριζόλες ,τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε στο σχαροτήγανο,χωρίς λάδι γιατί θα βγάζουν το δικό τους λιπάκι.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε  κύβους ,τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Ετοιμάζουμε τη σος γιαουρτιού βάζοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι,λίγο σκόνη σκόρδου,αλάτι ,πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο και τα ανακατεύουμε για να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
Όταν οι πατάτες μας είναι έτοιμες ,τις αφήνουμε να κρυώσουν,στη συνέχεια τις ανακατεύουμε με τη σος γιαουρτιού και τις βάζουμε στο ψυγείο για δέκα λεπτά. 
Στήνουμε το πιάτο μας βάζοντας στην μία άκρη την μπριζόλα βάζοντας επάνω της λίγη σος γιαουρτιού και στην άλλη άκρη την δροσερή πατατοσαλάτα.
Απολαμβάνουμε ένα δροσερό μεσογειακό φαγητό !!!





Σχόλια