Μοσχαράκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια δαχτυλάκια και Αρσενικό τυρί Νάξου !!!!

Μονάδες δύο
1 από το μοσχαράκι
1 από το τυρί  Νάξου

Υλικά:
Μισό κιλό σπάλα από μοσχαράκι
μισό κιλό κολοκυθάκια μικρά σαν δαχτυλάκια
5 μέτριες ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
κανέλα
μαϊντανό ψιλοκομμένο
200 γρμ Αρσενικό τυρί Νάξου

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε το μοσχαράκι μας και το κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια μας. 
Πολτοποιούμε τις ντομάτες μας στο μούλτι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ένα σφινάκι νερό να ζεσταθεί και μετά βάζουμε μέσα το κρέας για να σοταριστεί,με αυτό πετυχαίνουμε το εξής, θωρακίζουμε το κρέας και τους χυμούς του,έτσι θα γίνει μαλακό και πεντανόστιμο.
Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα και τα κολοκυθάκια να σοταριστούν  και αυτά για 2-3 λεπτά και τα αφαιρούμε.(Θα τα βάλουμε στο φαγητό μας πέντε λεπτά πριν σβήσουμε την εστία)
Ρίχνουμε στη συνέχεια την τριμμένη ντομάτα, το αλάτι,πιπέρι,κανέλα και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε το κρέας μας μέχρι να μαλακώσει,συνήθως 20-25 λεπτά γιατί είναι μικρά τα κομμάτια και βράζουν γρήγορα.
Πριν τελειώσει ο χρόνος μας, τα τελευταία πέντε λεπτά βάζουμε μέσα και τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Σερβίρουμε το φαγητό μας σε ένα όμορφο πιάτο τρίβοντας από επάνω σε χοντρό τρίφτη,Αρσενικό τυρί Νάξου !!!!


Σχόλια