Γαύρος πλακί φιλέτο !!!!

Μονάδες δύο
1 από το ψαράκι
1 από το ελαιόλαδο
Υλικά:
1 κιλό γαύρο
2 ντομάτες μεγάλες
μαϊντανό
σκόνη σκόρδου
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λεμόνι
2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τον γαύρο. Βγάζουμε το κόκκαλο του και τον ξανακλείνουμε.
Τον αλατίζουμε και τον βάζουμε στη σειρά σε ένα ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω ψιλοκομμένες τις ντομάτες,τις πιπεριές και τον μαϊντανό. 
Σε ένα ποτήρι βάζουμε τον χυμό από ένα λεμόνι,λίγο σκόνη σκόρδου,αλάτι ,πιπέρι,και ελαιόλαδο.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά για να ενωθούν τα αρώματα και τα περιχύνουμε πάνω από το γαύρο μας.
Ψήνουμε τα ψαράκια στο φούρνο για μισή ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσουν, στους 180 βαθμούς. Απολαμβάνουμε ένα θαλασσινό γεύμα...όλο νοστιμιά!!!!!! 



Σχόλια