Μπάρες παγωμένου ροζ γιαουρτιού..(frozen yogurt) με κομμάτια φράουλας !!!!

Μονάδες μία 
1 από το γιαούρτι

Υλικά:
250 γρμ γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές της σούπας στέβια ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
(αν θέλετε λίγο ποιο γλυκές προσθέτετε και άλλο γλυκαντικό)
10 φράουλες μεγάλες ή μικρές 20 κομμάτια

Εκτέλεση συνταγής:
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και την μία κουταλιά στέβια και το ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι για να λιώσει η στέβια.
Πλένουμε και καθαρίζουμε από το κοτσάνι τους τις φράουλες, κρατάμε δύο και τις κόβουμε πολύ ψιλά κομματάκια ,τις υπόλοιπες τις  πολτοποιούμε στο πολυμίξερ.
Στη συνέχεια περνάμε τον πολτό από μία σίτα για να κρατήσει τα σπόρια από τις φράουλες.
Βάζουμε τον καθαρό πολτό σε ένα φλιτζάνι του τσαγιού και συμπληρώνουμε νερό. 
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τον πολτό  και την υπόλοιπη  στέβια και τα βράζουμε για πέντε λεπτά ανακατεύοντας τα συνεχώς.
Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και ρίχνουμε το σιρόπι μέσα στο γιαούρτι ανακατεύουμε για να γίνει ροζ. 
Σε ένα μακρόστενο ή τετράγωνο τάπερ,στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το ροζ γιαούρτι  και από επάνω τα κομμάτια της φράουλας, το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
Όταν είναι έτοιμο,το κόβουμε με προσοχή σε κομμάτια. 
Διατηρούνται στην κατάψυξη με ενδιάμεσα τους αντικολλητικό χαρτί ,έτσι όταν θέλουμε να φάμε μία να ξεκολλάει με ευκολία.



Σχόλια