Γρήγορο σπιτικό παγωτό μπανάνα με μέλι και κανέλα!!

Μονάδες δύο
1 από την μπανάνα
1 από το μέλι

Υλικά:
1 μπανάνα κομμένη σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας μέλι
κανέλα
φύλλα δυόσμου ή μέντας

Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε την μπανάνα σε φέτες και τις βάζουμε σε ένα τάπερ ,την μία δίπλα στην άλλη,να μην ακουμπάνε μεταξύ τους.
Στη συνέχεια βάζουμε το τάπερ στην κατάψυξη  για 5-6 ώρες ή ακόμα καλύτερα για όλο το βράδυ.
Όταν έχουν παγώσει πολύ καλά,τις αλέθουμε στο μπλέντερ για πέντε λεπτά,βάζοντας μέσα και την μισή κουταλιά μέλι και λίγη κανέλα.
 Το μείγμα μας είναι μαστιχωτό ,έχει δηλαδή την υφή παγωτού μηχανανής!!!!
Σερβίρουμε με το υπόλοιπο μέλι από πάνω και διακοσμούμε με φύλλα δυόσμου ή μέντας!!!
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κομματάκια σοκολάτα υγείας.
Απολαμβάνουμε ένα υπέροχο παγωτό!!!


Σχόλια