Φραουλίτο!!!!

Μονάδες δύο
1 από τις φρυγανιές
1 από το τυρί mascarpone

Υλικά:
150 γρμ τυρί mascarpone (ή philadelphia)
3 φρυγανιές
3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα πάτησε εδώ: Μαρμελάδα φράουλα
2 κοφτές κουταλιές της σούπας στέβια ή όποιο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
1 κουταλιά της σούπας κακάο
κανέλα
μισό ποτήρι νερό

Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα πολυκόφτη αλέθουμε  3 φρυγανιές και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό ,τη στέβια ,το κακάο και την κανέλα για να βράσουν για 5 λεπτά. Βάζουμε μέσα τις φρυγανιές και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αφήνουμε το μείγμα μας στην άκρη να κρυώσει.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το τυρί mascarpone να αφρατέψει και να πάρει την μορφή κρέμας , βγάζουμε λίγη κρέμα σε ένα μπολάκι και στην υπόλοιπη βάζουμε 4 από την μαρμελάδα φράουλα και ανακατεύουμε πολύ καλά,γίνετε ρόζ και πολύ φραουλένια!!!
Βάζουμε τις κρέμες στο ψυγείο για μισή ώρα.
Διαλέγουμε ένα μπόλ και βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στα τοιχώματα,ρίχνουμε το μείγμα από τις φρυγανιές και καλύπτουμε εσωτερικά τα τοιχώματα του.
Το βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Όταν όλα είναι έτοιμα βάζουμε την ροζ κρέμα στο κέντρο και ενδιάμεσα τη λευκή κρέμα,και πάλι στο ψυγείο.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό μας βάζουμε ένα πιάτο και το αναποδογυρίζουμε και βγάζουμε προσεκτικά το αντικολλητικό χαρτί.
Διακοσμούμε με φράουλες κομμένες σαν τριαντάφυλλα.



Σχόλια