ΜΑΝΙΤΑΡΙ γλυκό του κουταλιού !!!!!!

Μονάδα μηδέν

Υλικά:
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι στέβια ή ζάχαρη καρύδας
200 γρμ μανιτάρια άσπρα μικρά(βγάζουμε την φλούδα τους)
2 φύλλα αρμπαρόριζα
3-4 σταγόνες λεμονιού
κανέλα

Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν το νερό με τη στέβια για 10 λεπτά,στη συνέχεια βάζουμε τα μανιτάρια αφού πρώτα τα έχουμε ξεφλουδίσει ,την αρμπαρόριζα ,την κανέλα και το λεμόνι και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-6 λεπτά.
Αφήνουμε το γλυκό μας να κρυώσει και σερβίρουμε.

Πρόταση: μπορούμε να το σερβίρουμε επάνω σε γιαούρτι!!!

Το μανιτάρι συναντά την ελληνική παράδοση. Ένα εξαιρετικά μοναδικό γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει το γιαούρτι ή το παγωτό μας ή ακόμα και σκέτο ....είναι υπέροχο!!!
Κατέχει την πρώτη θέση σε όλα τα gourmet εστιατόρια του εξωτερικού.



Σχόλια