Αρχοντική φασολάδα !!!!

Μονάδες δύο
1 από τα φασόλια
1 από το ελαιόλαδο

Υλικά:
200 γρμ φασόλια μέτρια
2 κρεμμύδια ξερά
2 καρότα
4 ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
κόκκινη πιπεριά
σκόνη σκόρδου
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής:
Από το προηγούμενο βράδυ, μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό.
Την επόμενη ημέρα τα βράζουμε για 5 λεπτά και χύνουμε το πρωτο νερό,βάζουμε ζεστό νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Προσθέτουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και τις τριμμένες ντομάτες,το καρότο σε φέτες και τα μπαχαρικά μας.
Μαγειρεύουμε το φαγητό μας μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια και να πήξει η σάλτσα μας,στο τέλος προσθέτουμε ωμό το ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και απολαμβάνουμε. 

Σχόλια