Τραγανή ομελέτα με βρώμη και καραμελωμένο κρεμμύδι!!!

Μονάδες δύο
1 από τα αυγά
1 από την βρώμη

Υλικά:
1 αβγό
2 ασπράδια(χωρίς τον κρόκο)
2 κουταλιές της σούπας  βρώμη
1 μικρό κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:
Αλέθουμε την βρώμη στο πολυμίξερ. 
Σε ένα μπολ, χτυπάμε με ένα πιρούνι το αβγό ,τα ασπράδια και βάζουμε μέσα και την βρώμη,αλάτι,πιπέρι και τα αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά μέχρι να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια και να φουσκώσει η βρώμη.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το κρεμμυδι που το έχουμε κόψει σε ροδέλες,με ελάχιστο νεράκι,να ψηθεί(χωρίς λάδι).
Όταν πάρει χρυσοκάστανο χρώμα ,βάζουμε και το μείγμα από τα αυγά. 
Ψήνουμε την ομελέτα μας και από τις δύο πλευρές.



 

Σχόλια