Κοτόπουλο "παραλλαγής" με σάλτσα φέτας και λαχανικά !!!!

Μονάδες δύο
1 από το κοτόπουλο
1 από το τυρί φέτα

Υλικά:
1 στήθος κοτόπουλου 
1 μικρό μπρόκολο
250 γρμ μανιτάρια
1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
1 κομμάτι φέτα
1 κουταλιά της σούπας  μουστάρδα (μηδενική)
σκόνη σκόρδου
1 λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα

Εκτέλεση συνταγής:
Πρώτο βήμα ,είναι να κάνουμε την προετοιμασία των λαχανικών μας.
Καθαρίζουμε και ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια,στη συνέχεια τα κόβουμε σε φέτες.
Πλένουμε το μπρόκολο και το βάζουμε να βράσει για 10 λεπτά ,σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το σουρώνουμε και κόβουμε  τις μικρές φουντίτσες και βάζουμε λίγο χυμό λεμονιού.      
Το υπόλοιπο το τρώμε ως σαλάτα.
Κόβουμε την πιπεριά σε ροδέλες.
Πλένουμε το κοτόπουλο ,το μαρινάρουμε σε ένα μπολ βάζοντας την μουστάρδα,αλάτι ,πιπέρι,σκόνη σκόρδου,πάπρικα,ρίγανη και το χυμό από το μισό λεμόνι. 
Τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν όλες οι γεύσεις και τα αρώματα.
Βάζουμε ένα σχαροτήγανο στην εστίας μας να ζεσταθεί πολύ καλά και ψήνουμε το κοτόπουλο.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το σχαροτήγανο και βάζουμε τα μανιτάρια μέσα να ψηθούν χωρίς όμως να καθαρίσουμε το τηγάνι.
Με τον ίδιο τρόπο ψήνουμε και την πιπεριά.
Στη συνέχεια σβήνουμε την εστία και βάζουμε μέσα στο ζεστό τηγάνι την φέτα,για να λιώσει.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και στήνουμε το πιάτο μας.
Επιλέγουμε ένα μεγάλο πιάτο και στο κέντρο κατά μήκος ,βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου,από επάνω βάζουμε τα μανιτάρια και ενδιάμεσα τις φουντίτσες από το μπρόκολο.
Προσθέτουμε στην σύνθεσή μας και τις πιπεριές και από επάνω όλων ρίχνουμε την σάλτσα φέτας βάζοντας παντού πάπρικα.
Απολαμβάνουμε ένα γευστικό πιάτο γεμάτο βιταμίνες ,χρώματα και αρώματα !!!








Σχόλια