μ
Υλικά:
500 γρμ αρνίσια παϊδάκια
500 γρμ πατατούλες μικρές
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε το κρέας και βάζουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και σκόνη σκόρδου.
Καθαρίζουμε τις πατατούλες και τις κόβουμε στη μέση ,τις αλατίζουμε και βάζουμε και τα υπόλοιπα μπαχαρικά.
Δεν βάζουμε λάδι γιατί θα βγάλει το κρέας το δικό του ζωμό.
Ψήνουμε το φαγητό μας στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για μία ώρα περίπου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου