Μαντηλάκια με ζαμπόν ή με τυρί.


Μονάδες δύο (το κάθε είδος)
1 από την σφολιάτα
1 από το ζαμπόν ή το τυρί

Υλικά:
1 πακέτο σφολιάτα
ζαμπόν ή τυρί του τοστ

Εκτέλεση συνταγής:
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια μέτρια σε διάσταση.
Σε κάθε τετράγωνο βάζουμε ζαμπόν ή τυρί της αρεσκείας μας και κλείνουμε τις άκρες σταυρωτά.
Τα βάζουμε σε ένα ταψί αφού πρώτα έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Τα ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά  στους 180 βαθμούς ,μέχρι να ροδίσουν  

Σχόλια