choco cheese !!!!

Μονάδες δυο
1 από το τυρί
1 από τις φρυγανιές

Υλικά:
150 γρμ τυρί mascarpone (ή philadelphia)
3 φρυγανιές
Μια σοκολάτα κουβερτούρα( μηδενική)

Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα πολυκόφτη θρυμματίζουμε τις φρυγανιές μαζί με ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας.
Στη συνέχεια λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί .
Στο σημείο αυτό πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί φτιάχνουμε με ένα κουταλάκι διάφορα σχέδια σοκολάτας και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν ,με αυτά θα στολίσουμε το γλυκό μας στη συνέχεια.
Σε ένα μπόλ βάζουμε το τυρί mascarpone και το χτυπάμε με το μίξερ για 5-8 λεπτά μέχρι να αφρατέψει,στη συνέχεια σιγά σιγά και με προσοχή ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα.

Όταν όλα είναι έτοιμα στήνουμε το γλυκό μας.
Διαλέγουμε ένα ποτήρι που μας αρέσει,βάζουμε τα υλικά μας σε στρώσεις εναλλάξ,φρυγανιά,κρέμα,κλπ στο τέλος γαρνίρουμε με τα σχέδια σοκολάτας που είχαμε φυλάξει στο ψυγείο.



Σχόλια