"Πονηρή" σουπιά ψητή !!!

Μονάδες δύο
1 από την σουπιά
1 από το ελαιόλαδο

Υλικά:
1 μεγάλη σουπιά καθαρισμένη
χυμό λεμονιού
μια τσιμπιά αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση συνταγής:
Καθαρίζουμε την σουπιά και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια την ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι .
Βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.
Την σερβίρουμε σε ένα πιάτο βάζοντας χυμό λεμονιού και ρίγανη.


Σχόλια