Παγωτό τσουρέκι-σοκολάτα (Διαχρονικές συνταγές).





Υλικά:
1 κουτί φυτική κρέμα στο μεταλλικό κουτί
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 μέτριο τσουρέκι
120 γρμ σοκολάτα σε κομματάκια

Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε το τσουρέκι μας σε κομματάκια και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ την φυτική κρέμα για 6-8 λεπτά μέχρι να διογκωθεί, στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα εβαπορέ και σιγά σιγά και το ζαχαρούχο γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα με το μίξερ.
Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπολ και ρίχνουμε και τα κομματάκια τσουρεκιού και σοκολάτας και ανακατεύουμε πολύ καλά για να ενωθούν όλα τα υλικά μας.
Σκεπάζουμε το μπολ με το καπάκι του και το βάζουμε στην κατάψυξη  για μία ώρα.
Μετά το πέρασμα της ώρας το ανακατεύουμε άλλη μία φορά με ένα κουτάλι και το αφήνουμε πάλι στην κατάψυξη για να παγώσει καλά.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο παγωτό τσουρέκι- σοκολάτα!!!!

Σχόλια