Μοσχαρίσια μπιφτεκάκια με γιαούρτι και σπανάκι!!!

Μονάδες δύο
1 από τον κιμά
1 από το γιαούρτι

Υλικά:
500 γρμ κιμά  μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
κόκκινο πιπέρι καυτερό
πάπρικα
10 ντοματίνια
3-4 φύλλα από σπανάκι
100 γρμ γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά,όλα τα μπαχαρικά και τα τριμμένα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε  να ενωθούν όλα τα υλικά.
Στη συνέχεια τα βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
Ψήνουμε τα μπιφτεκάκια  σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
Πλένουμε τα φύλλα από το σπανάκι και τα στεγνώνουμε και στη συνέχεια κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση.
Όταν όλα είναι έτοιμα στήνουμε το πιάτο μας.
Στην άκρη του πιάτου βάζουμε την βάση από το σπανάκι με την βοήθεια από ένα στρογγυλό τσέρκι βάζουμε πάνω από το σπανάκι το γιαούρτι και στο τέλος τα ντοματίνια.
Στην άλλη άκρη τοποθετούμε σε επίπεδα τα μπιφτεκάκια μας. Γαρνίρουμε με φύλλα σπανάκι




Σχόλια