Υλικά:
5 αχλάδια
4 κουταλιές σούπας στέβια (ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε)
κανέλα μια τσιμπιά
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση συνταγής:
Καθαρίζουμε τα αχλάδια μας και τα κόβουμε σε τέσσερα μακρόστενα κομμάτια το κάθε ένα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα αχλάδια ,τη στέβια,το νερό και την κανέλα.
Τα βράζουμε για 5-7 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν ,θέλουμε να έχουν και σιροπάκι .
Όταν κρυώσουν τα διατηρούμε στο ψυγείο σε ένα μπολ.
Πρόταση:
Με την ίδια διαδικασία μπορούμε να φτιάξουμε κομπόστα μήλου,φράουλας κ.α
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου