Σουβλάκι με γύρο αγγινάρας !!!

Μονάδες δύο
1 από την πίτα
1 από το καλαμποκέλαιο

Υλικά:
Μία πίτα για σουβλάκι
5 αγκινάρες καθαρισμένες φρέσκες ή κατεψυγμένες
ντοματούλες
κρεμμυδάκι
καλαμποκέλαιο
αλάτι
πιπέρι
κόκκινο καυτερό πιπέρι
σκόνη σκόρδου
ρίγανη
κίμινο
πάπρικα

Εκτέλεση συνταγής:
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις ραντίζουμε με λίγο νερό για να κολλήσουν επάνω τους όλα τα μπαχαρικά.  Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά και τις ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι έχουμε βάλει καλαμποκέλαιο και τις τηγανίζουμε.
Όταν είναι έτοιμες τις αφήνουμε για λίγο, πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα περιττά λάδια από το τηγάνισμα.
Στην συνέχεια ψήνουμε και την πίτα μας.
Όταν όλα είναι έτοιμα στήνουμε το πιάτο μας.

Τυλιχτό σουβλάκι ή μερίδα ...η επιλογή είναι δική σας.


Σχόλια