Μυρωδάτα αμυγδαλωτά γλυκάκια !!!

Μονάδες μία
1 από το αμύγδαλο

Υλικά:
250 γρμ αμύγδαλα ανάλατα
150 γρμ στέβια ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
1 γεμάτη κουταλιά ανθόνερο

Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα αμύγδαλα και μετά τα ξεφλουδίζουμε.
Όταν κρυώσουν καλά,τα πολτοποιούμε στο πολυκόφτη και ρίχνουμε μέσα και στη στέβια.
Στη συνέχεια ρίχνουμε και το ανθόνερο και ανακατεύουμε πολύ καλά για να ενωθούν όλα τα υλικά μας.
 Πλάθουμε τη ζύμη μας σε όποιο σχήμα θέλουμε και απολαμβάνουμε ένα μυρωδάτο γλυκάκι.


Σχόλια