Αγκινάρες αλά λολίτα !!!

Μονάδα μία
1 από το ελαιόλαδο

Υλικά:
6 αγκινάρες φρέσκες ή κατεψυγμένες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 μεγάλο καρότο
αλάτι
πιπέρι
άνηθο
1 λεμόνι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής:
Με τον τρίφτη ,τρίβουμε το κρεμμύδι στη συνέχεια το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο για να σοταριστεί ελαφρά. Αμέσως μετά ρίχνουμε τις αγκινάρες και το καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε αλάτι,πιπέρι,άνηθο και δύο ποτήρια νερό.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες και να μείνει λίγο ζουμάκι.
Σερβίρουμε το φαγητό μας με μπόλικο χυμό λεμονιού.



Σχόλια