Σορμπέ πορτοκάλι !!!!

Μονάδες μηδέν

Υλικά:
200 γρμ φυσικό χυμό πορτοκαλιού
100 γρμ στέβια (ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε)
1 αστεροειδή γλυκάνισο

Εκτέλεση συνταγής:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μας και τα βράζουμε περίπου για 15 λεπτά ,μέχρι να δημιουργηθεί  ένα ωραίο σιρόπι.
Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά ενώ αφαιρούμε τον γλυκάνισο.
Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα  σε ένα μπολ και το τοποθετούμε  στην κατάψυξη.
Ανά διαστήματα το ανακατεύουμε και το αφήνουμε μέχρι να παγώσει καλά.

Μπορούμε να το φάμε σκέτο ή να συνοδεύσουμε άριστα τα σιροπιαστά γλυκά μας πχ σάμαλι.

Σχόλια