Σνίτσελ ζουμερό με μπρόκολο σαλάτα!!!

Μονάδες δύο
1 από το κρέας
1 από το τυρί

Υλικά:
2 μοσχαρίσιες μπριζόλες χωρίς κόκκαλο
200 γρμ τυρί gouda
3 ντομάτες τριμμένες
αλάτι
πιπέρι
1 κομμάτι μπρόκολο

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε πολύ καλά το μπρόκολο και το βράζουμε.
Ετοιμάζουμε το σνίτσελ:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ένα σφηνάκι νερό στην αρχή.
Τις γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές να σοταριστούν.
Αφού σωθεί το νεράκι μας συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και μέσα στο ζωμό αυτό βάζουμε να σοταριστούν και  οι τριμμένες ντομάτες ,βάζοντας αλάτι  και πιπέρι.
Όταν πήξει λίγο η σάλτσα μας την αφαιρούμε από το τηγάνι και  ξαναβάζουμε μέσα τις μπριζόλες από επάνω στρώνουμε την σάλτσα μας και ρίχνουμε το τυρί.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και σβήνουμε την εστία αφήνοντας επάνω το τηγάνι για να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε το σνίτσελ μας μαζί με το μπρόκολο.




Σχόλια