Μακαρονάδα turbo !!!

Μονάδες τρεις
1 από τα μακαρόνια
1 από το μοσχαράκι
1 από την κρέμα γάλακτος

Υλικά:
500 γρμ μοσχαράκι γάλακτος
200 γρμ μανιτάρια άσπρα μικρά
μακαρόνια
αλάτι 
πιπέρι
σκόνη σκόρδου
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος επιτρεπόμενη

 Εκτέλεση συνταγής:
Έχουμε πλύνει πολύ καλά το μοσχαράκι μας και το έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια μπουκίτσες. Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα να βράσει με λίγο νεράκι (θέλουμε να μην μείνει στο τέλος πολύ νερό γιατί με αυτό θα δέσουμε την σάλτσα μας) ,περίπου μισή ώρα.
 Στην συνέχεια μόλις βράσει και αφού έχει μείνει ελάχιστο νερό με το ζωμό από το κρέας,ρίχνουμε τα μανιτάρια ,την κρέμα γάλακτος,αλάτι,πιπέρι και την σκόνη σκόρδου. Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην εστία για 5 λεπτά να πάρουν μία βράση ,μετά σβήνουμε την εστία και αφήνουμε την κατσαρόλα επάνω.
Βράζουμε τα μακαρόνια μας όσα λεπτά αναγράφονται επάνω στη συσκευασία και ΧΩΡΙΣ να βάλουμε λάδι ή βούτυρο,ρίχνουμε λίγη από την άσπρη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε σε μεγάλο πιάτο κάνοντας ένα μικρό βουναλάκι μακαρονιών μόνο στο κέντρο ,από επάνω  βάζουμε το κρέας και ρίχνουμε λίγη σάλτσα γύρω γύρω.

Δυνατό πιάτο...........



Σχόλια