Θεϊκό Τσιζκέικ (cheesecake) !!!



Υλικά:
150 γρμ τυρί mascarpone (ή philadelphia)
3 φρυγανιές
μαρμελάδα φράουλα 
2 κοφτές κουταλιές της σούπας στέβια ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε

Για την σπιτική μαρμελάδα φράουλα 
Υλικά: 
φράουλες 500 γρμ
3 κουταλιές σούπας στέβια( αναλογία 1/1) ή όποιο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες και τις κόβουμε σε κομμάτια, τις βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τη στέβια και τις βράζουμε για 10 λεπτά(δεν βάζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ  νερό) .
Στη συνέχεια τις πολτοποιούμε με ένα πηρούνι ή με το μπλέντερ.

Εκτέλεση συνταγής:
Σε ένα πολυκόφτη αλέθουμε  3 φρυγανιές,στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε
2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα ή όποια άλλη μαρμελάδα θέλουμε και τις ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το τυρί mascarpone μαζί με τη στέβια να αφρατέψει και να πάρει την μορφή κρέμας.

Στήνουμε το υπέροχο γλυκό μας:
Σε ένα πιάτο βάζουμε στο κέντρο ένα τσέρκι μεσαίου ατομικού μεγέθους,ρίχνουμε μέσα τη φρυγανιά και την πατάμε με ένα κουταλάκι έτσι πετυχαίνουμε  λεπτή στρώση  από την βάση μας ,από επάνω βάζουμε το τυρί κρέμα και στην κορυφή ρίχνουμε την μαρμελάδα φράουλα.

Ένα υπέροχο και πολύ γρήγορο γλυκό που θα αφήσει άφωνους όσους το προσφέρουμε !!!!



Σχόλια

  1. Φαίνεται υπέροχο! Έχω μια ερώτηση δεν μου επιτρέπεται να τρώω στεβια θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Αναστασία μπορείς να βάλεις όποιο γλυκαντικό χρησιμοποιείς !!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου