Πορτοκάλι γλυκό του κουταλιού !!!

Μονάδες μηδέν

Υλικά:
φλούδες από 4 πορτοκάλια χωρίς κερί
150 γρμ στέβια

Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε  τα πορτοκάλια και αφαιρούμε τις φλούδες προσοχή όχι πολύ από την άσπρη σάρκα γιατί είναι πικρή.
Στη συνέχεια τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου 10 λεπτά.
Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και πετάμε το νερό που έβρασαν.
Στο ίδιο κατσαρολάκι βάζουμε την στέβια και μισό ποτήρι νερού, νερό και τα βράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να γίνει ένα ωραίο σιροπάκι.
 Έπειτα ρίχνουμε τις φλούδες και κλείνουμε την εστία,αφήνοντας την κατσαρόλα επάνω.

Ένα υπέροχο γλυκό κουταλιού για όλες τις ώρες.

Μπορούμε ακόμα να γαρνίρουμε και το γιαούρτι μας με αυτό το μυρωδάτο γλύκισμα.

Σχόλια