Γιουβαρλάκια κοτόπουλου !!!

Μονάδες δύο

1 από τον κιμά κοτόπουλου
1 από το ρύζι

Υλικά:
500 γρμ κιμά κοτόπουλου
μισό ποτήρι ρύζι καρολίνα
2 κρεμμύδια μέτρια
4 ποτήρια νερό
αλάτι
πιπέρι
μοσχολέμονο

Εκτέλεση συνταγής:
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κρεμμύδια στον τρίφτη.
Σε ένα μπολ έχουμε βάλει τον κιμά κοτόπουλου ,το ρύζι,τα κρεμμύδια,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά, κάνουμε το μείγμα μας στρογγυλά γιουβαρλάκια.  Σε μία κατσαρόλα έχουμε βάλει το νερό να βράσει, στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα γιουβαρλάκια και σκεπάζουμε με το καπάκι. Τα αφήνουμε να βράσουν μισή ώρα. Όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε τον χυμό ενός μοσχολέμονου.
Απολαμβάνουμε μία υπέροχη ελαφριά σούπα ιδανική για τον χειμώνα!!!





Σχόλια