Πανσέτα τυλιχτή !!!

Μονάδες δύο
1 από το κρέας
1 από το γιαούρτι

Υλικά:
500 γρμ πανσέτα χοιρινή
20 αμπελόφυλλα
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
άνηθο
αλάτι
πιπέρι
λεμόνι

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας και το κόβουμε μικρές μπουκίτσες.
Το μαρινάρουμε για 15 λεπτά, βάζοντάς το σε ένα μπολ με το αλάτι,πιπέρι λεμόνι και άνηθο.
Στη συνέχεια τυλίγουμε τις μπουκίτσες μία μία με αμπελόφυλλο και τις βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο νερό και τις ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.
Το ταψί το σκεπάζουμε με ένα αντικολλητικό χαρτί.

Στήσιμο πιάτου:
Σερβίρουμε σε μία μεγάλη πιατέλα και συνοδεύουμε τις μπουκίτσες με γιαούρτι που επάνω έχουμε βάλει λίγο άνηθο !!!

Σχόλια