Λευκές τηγανίτες όλο γλύκα !!!

Μονάδες τρεις
1 από το τυρί
1 από την μπανάνα
1 από το αυγό

Υλικά:
Μια ώριμη μπανάνα
1 αυγό
1, 1/2 κουταλιά σούπας στέβια
100 γρμ τυρί μασκαρπόνε

Εκτέλεση συνταγής:
Πολτοποιούμε την μπανάνα με ένα πιρούνι. Σε ένα μπολ ,χτυπάμε το αυγό να αφρατέψει και ρίχνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού στέβια και την λιωμένη μπανάνα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και αφού ζεσταθεί καλά ρίχνουμε μία κουταλιά από το μείγμα μας και περιμένουμε να ψηθεί από την μία πλευρά και το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
 Μέχρι να ψηθούν όλες οι τηγανίτες μας ετοιμάζουμε την κρέμα,βάζοντας σε ένα μπολ το τυρί με μία κουταλιά της σούπας στεβια και ανακατεύουμε πολύ δυνατά με το σύρμα ώστε να πετύχουμε μια βελούδινη υφή .
 Οταν κρυώσουν οι τηγανίτες μας τις αλείφουμε με αρκετή κρέμα και τις τοποθετούμε την μία επάνω στην άλλη. Στην κορυφή βάζουμε τεσσερις μικρές κουταλιές και με μία οδοντογλυφιδα σπρώχνουμε την κρέμα προς τα επάνω, σχηματίζοντας τα πέταλα ενός λουλουδιού!!!



Σχόλια