Ανοιχτή σιμιγδαλένια μανιταρόπιτα.

Μονάδα μια 
1από το σιμιγδάλι

Υλικά: 

250 γρμ σιμιγδάλι ψιλό
1 φακελάκι μαγιά ξερή
αλάτι
πιπέρι
μισό ποτήρι νερό χλιαρό
2 κρεμμύδια
μανιτάρια 250 γρμ

Εκτέλεση συνταγής:

Σε ένα μπόλ βάζουμε το σιμιγδάλι ,τη μαγιά και ρίχνουμε χλιαρό νερό (προσοχή να είναι χλιαρό ,όχι καυτό ούτε κρύο για να γίνει η αντίδραση της μαγιάς) και αφήνουμε τη ζύμη μας μισή ώρα να φουσκώσει σκεπασμένη.
 Στη συνέχεια ετοιμάζουμε την γέμιση. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες, τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι να σοταριστουν μαζί με δύο ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
Όταν η ζύμη μας είναι έτοιμη την βάζουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί  σε ένα ταψί και από επάνω ρίχνουμε το μείγμα από τα μανιτάρια.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα μέχρι να ροδίσει.



Σχόλια