Ψαράκι πανέ με κρίσπις

Μονάδες τρείς

1 απο ψάρι
1 απο κρίσπις
1 απο τυρί

Υλικά:

1 μεγάλο φιλέτο μπακαλιάρου
6 κρίσπις αλεσμένα
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
λεμόνι
100 γρμ τυρί ανθότυρο
ντοματάκια

Εκτέλεση συνταγής:

Αλέθουμε στο μούλτι τα κρίσπις και τα βάζουμε σε ένα μπόλ μαζί με αλάτι ,πιπέρι και πάπρικα.
Στη συνέχεια  αφού έχουμε πλύνει τον μπακαλιάρο μας ,στύβουμε επάνω του ένα λεμόνι και κατευθείαν πανάρουμε με τα κρίσπις. Σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί  βάζουμε το ψάρι και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
Παράλληλα ετοιμάζουμε την τυροκαυτερή,βάζοντας σε ένα μπόλ το ανθότυρο με σκόνη καυτερής πιπεριάς και ανακατεύουμε πολύ καλά.
 Στήνουμε το πιάτο μας και ρίχνουμε από επάνω φρεσκοτριμμένο πιπέρι  !!!

Σχόλια