Σαλάτα για όλες τις ώρες!!!

Μονάδες τρεις

1από το τυρί
1 από τα κρουτόν σιμιγδαλόψωμου
1 από το παντζάρι



Υλικά:
Μαρούλι
φύλλα από σπανάκι
ρόκα
παντζάρι βολβός
πορτοκάλι
τυρί γκούντα
κρουτόν από σιμιγδαλόψωμο πάτησε εδώΣιμιγδαλόψωμο
αλάτι
χυμό πορτοκαλιού

Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα κόβουμε αν είναι δυνατόν με τα χέρια ή με πλαστικό μαχαίρι(διότι με το μεταλλικό αλλοιώνονται).
Στη συνέχεια το μισό πορτοκάλι το κόβουμε κομμάτια και το άλλο μισό το στύβουμε επάνω στη σαλάτα μας ρίχνοντας και λίγο αλάτι.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά μας σε ένα μπολ και τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια πορτοκαλιού και το τυρί μας.

Σχόλια