Υλικά:
5 πορτοκάλια χωρίς κερί
150 γρμ στέβια ή όποιο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
2 σοκολάτες υγείας
Εκτέλεση συνταγής:
Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει πολύ καλά.
Στη συνέχεια κόβουμε τις φλούδες σε λωρίδες και τις βράζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό για 5 λεπτά.
Χύνουμε το νερό και ξαναβάζουμε τις φλούδες να βράσουν με τη στέβια και ελάχιστο νεράκι όταν έχουν ρουφήξει όλο τους το νεράκι ,τις βγάζουμε από την εστία και τις αφήνουμε να κρυώσουν καλά για αρκετή ώρα.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε τις άκρες των πορτοκαλιών.
Χύνουμε το νερό και ξαναβάζουμε τις φλούδες να βράσουν με τη στέβια και ελάχιστο νεράκι όταν έχουν ρουφήξει όλο τους το νεράκι ,τις βγάζουμε από την εστία και τις αφήνουμε να κρυώσουν καλά για αρκετή ώρα.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε τις άκρες των πορτοκαλιών.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου