Μανιτάρια ψητά με σος μουστάρδας με ρεβυθοσαλάτα


Μονάδες μια                
1 από τα ρεβίθια

Υλικά:

500 gr μανιτάρια λευκά μικρά
150 gr ρεβίθια
αλάτι
πιπέρι
σκόνη σκόρδου
κύμινο
πάπρικα
1 λεμόνι

Εκτέλεση συνταγής:

Από το προηγούμενο βράδυ έχουμε μουλιάσει σε νερό τα ρεβίθια μας. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν πολύ,στη συνέχεια τα πολτοποιούμε στο μούλτι ρίχνοντας μέσα αλάτι,πιπέρι,κύμινο,σκόνη σκόρδου, τον χυμό λεμονιού και πάπρικα.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια μας και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα ψήνουμε ,στο τέλος ρίχνουμε μια κουταλιά μουστάρδα επιτρεπόμενη και ανακατεύουμε πολύ καλά!!!

Σχόλια