Παέγια...με κρέας!!!

Μονάδες τρεις
1 από ρύζι
1 από κρέας
1 από το κουκουνάρι

Υλικά:
Ρύζι λευκό
ντοματίνια
πιπεριές κόκκινες,πράσινες,πορτοκαλί
κουκουνάρι
κομμάτια μοσχάρι
αλάτι
πιπέρι
σκόνη σκόρδου
κόκκινη καυτερή πιπεριά
μια τσιμπιά κανέλα

Εκτέλεση συνταγής:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι για 8-10 λεπτά με λίγο αλάτι( το θέλουμε να είναι σπυρωτό).
Όταν είναι έτοιμο το σουρώνουμε το αφήνουμε στην άκρη.
Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομματάκια το κρέας μας.
Το σωτάρουμε ελαφρά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο νεράκι έτσι ώστε να βγάλει τους χυμούς του.
Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα,τα μπαχαρικά μας και το σκεπάζουμε με ένα καπάκι για  να ψηθεί.
Όταν μαλακώσει και έχει σωθεί όλο το νερό και μείνει με τους χυμούς του, το βάζουμε σε ένα πιάτο.
Στη συνέχεια βάζουμε στο ίδιο τηγάνι τις πολύχρωμες πιπεριές που τις έχουμε κόψει σε λωρίδες,το κουκουνάρι και τα ντοματίνια για δέκα λεπτά να σωταριστούν.
Βάζουμε μέσα και το ρύζι και το κρέας μας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Όταν όλα είναι έτοιμα στήνουμε το πιάτο μας και απολαμβάνουμε !!!







Σχόλια