Κιμαδόπιτα !!!!

Μονάδες δύο

1 από τον κιμά
1 από τη σφολιάτα

Υλικά:

1.000 γρμ κιμά μοσχαρίσιο
3 μεγάλα κρεμμύδια
1 πακέτο σφολιάτα
αλάτι
πιπέρι
ελάχιστη κανέλα

Εκτέλεση συνταγής:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι ρίχνουμε το κρεμμύδι με ελάχιστο νεράκι να μαλακώσει και να καραμελώσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε και τον κιμά με όλα τα μπαχαρικά ,να σωταριστούν.
Ψήνουμε για δέκα λεπτά.
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και τη γεμίζουμε με την γεμισή μας.
Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς.
👀    Ιδανικό σνάκ για τη δουλειά,την εκδρομή, τα πάρτυ...


Σχόλια