Καρότο,γλυκό κουταλιού !!!!


Υλικά:

4 μεγάλα καρότα
μισό ποτήρι νερό
5 κουταλιές της σούπας στέβια ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε 
ένα κλωνάρι αρμπαρόριζα

Εκτέλεση συνταγής:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα.
Τα τρίβουμε στον τρίφτη του τυριού τον χοντρό.
Στη συνέχεια βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό με το γλυκαντικό να βράσουν για 5 λεπτά. 
Βάζουμε έπειτα και τα καρότα μαζί με την αρμπαρόριζα για άλλα 5 λεπτά να βράσουν.
Σβήνουμε την εστία ,αφήνοντας επάνω την κατσαρόλα για άλλα 1-2 λεπτά.

 Πρόταση:

Μπορούμε να το φάμε έτσι ή να το προσθέσουμε επάνω σε γιαούρτι.


Σχόλια