Καρότο,γλυκό κουταλιού !!!!

Μονάδες μηδέν

Υλικά:

4 μεγάλα καρότα
μισό ποτήρι νερό
5 κουταλιές της σούπας στέβια
ένα κλωνάρι αρμπαρόριζα
κανέλα

Εκτέλεση συνταγής:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καρότα.
Τα τρίβουμε στον τρίφτη και συνέχεια τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το νερό ,την κανέλα και την αρμπαρόριζα να βράσουν και να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμα και έχει μείνει λίγο νεράκι βάζουμε και τη στέβια και σβήνουμε την εστία ,αφήνοντας επάνω την κατσαρόλα για άλλα 2-3 λεπτά.

 Πρόταση:

Μπορούμε να το φάμε έτσι ή να το προσθέσουμε επάνω σε γιαούρτι.


Σχόλια