Κρεατόσουπα με πίτουρο βρώμης.

Μονάδες δύο

1 από το μοσχαράκι
1 από το πίτουρο βρώμης

Υλικά:

500 γρμ μοσχαράκι γάλακτος
2 κουταλιές σούπας πίτουρο βρώμης
χυμό λεμονιού

Εκτέλεση συνταγής:

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το μοσχαράκι για μισή ώρα περίπου με 3 ποτήρια νερό και λίγο αλατάκι και πιπέρι,χωρίς λάδι γιατί θα βγάλει από το χυμό του το κρέας.
 Όταν είναι έτοιμο  σβήνουμε την εστία και ρίχνουμε το πίτουρο μέσα και το χυμό λεμονιού. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
 Μία πολύ ωραία πρόταση για τις παγωμένες ημέρες του χειμώνα!!!

Σχόλια