Η πίτσα του κηπουρού !!!!

  Μονάδες δύο
 1 από το σιμιγδάλι
 1 από το τυρί

Υλικά!

250 γρμ σιμιγδάλι ψιλό
1 και 1/5 φακελάκι μαγιά ξερή
νερό  χλιαρό περίπου  1 ποτήρι
αλάτι
τυρί gouda τριμμένο
πιπέρι
βασιλικό φρέσκο ή ξερό
ντομάτες
πιπεριές πολύχρωμες
μανιτάρια

Εκτέλεση συνταγής:

Πρώτα φτιάχνουμε τη ζύμη...βάζοντας το σιμιγδάλι,τη μαγιά και το αλάτι σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το χλιαρό νεράκι μας μέχρι να είναι η ζύμη μας μαλακή και εύπλαστη.Την αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για μισή ώρα.( Όση περισσότερη ώρα την αφήσουμε τόσο πιο αφράτη θα γίνει).
 Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τα υλικά μας, πλένοντας και κόβοντας τις πολύχρωμες πιπεριές,τα μανιτάρια,τις ντομάτες . Σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε επάνω την ζύμη, στη συνέχεια την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για10 λεπτά χωρίς τα υλικά.
Απλά θέλουμε το ζυμάρι μας να κάνει μια όμορφη κρούστα για να παραμείνει τραγανό και μετά το ψήσιμο, κατόπιν τοποθετούμε όλα μας τα υλικά και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.


  👀  Πρόταση:
 Μπορούμε να κάνουμε και μικρές ατομικές  πίτσες για τη δουλειά,την εκδρομή........

Σχόλια