Μηλοπιτάκια αλλιώς !!!

Μονάδες μία
1 από τη σφολιάτα

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
3 μήλα
κανέλα
στέβια ή όποιο άλλο γλυκαντικό χρησιμοποιείτε
γαρύφαλλο σκόνη

Εκτέλεση συνταγής:
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Στην πάνω πλευρά χαράζουμε μικρές λωρίδες μέχρι τη μέση περίπου χωρίς να τις αφαιρέσουμε.
Στη συνέχεια τρίβουμε τα μήλα μας σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τη στέβια,την κανέλα και το γαρύφαλλο(ποσότητα από αυτά τα υλικά δεν σας γράφω,βάζει ο καθένας όσο ποσότητα θέλει κατά την δική του προτίμηση) .
Γεμίζουμε το φύλλο μας και ρολάροντας τη σφολιάτα , στο τέλος την κλείνουμε δίνοντας ένα σχήμα ημικύκλιο έτσι ώστε να ανοίξουν οι λωρίδες που χαράξαμε στην αρχή.
Ψήνουμε τα μηλοπιτάκια μας στο φούρνο, στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Ιδανικό σνάκ για όλες τις ώρες,για τον καφέ ,την εκδρομή,το γραφείο!!!





Σχόλια

  1. Πόσα κομμάτια μπορούμε να φαμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα με το μέγεθος που θα τα φτιάξουμε...Η μέτρηση θα γίνει σε μέγεθος τραπουλόχαρτου,τότε τα κομμάτια είναι τρία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου