Αρνίσια μπριζολάκια με σπαράγγια!!!




Μονάδες δυο
1 από το κρέας 
1 από το λάδι
                                           
 Υλικά:
Μπριζολάκια αρνίσια 
σπαράγγια ένα δέμα
αλάτι 
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής: 
Πλένουμε πολύ καλά τα μπριζολάκια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν,χωρίς λάδι .
Ταυτόχρονα ετοιμάζουμε και τα σπαράγγια,αφού τα έχουμε καθαρίσει στο κάτω μέρος με το πίλερ (είναι το ειδικό εργαλείο που καθαρίζουμε τις πατάτες) τα πλένουμε σε τρεχούμενο νερό και τα βάζουμε σε ένα στενό κατσαρολάκι ,όρθια για μόνο 5 λεπτά.
Θα μαλακώσει η βάση τους και θα μείνουν τραγανές οι κορυφές τους.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε λίγη μουστάρδα με ελαιόλαδο και ελάχιστο νεράκι και το βάζουμε επάνω στα σπαράγγια.
Όταν όλα είναι έτοιμα ,στήνουμε το πιάτο μας και απολαμβάνουμε!!!




Σχόλια