Μικρά μυστικά.


      👀 Αν θέλετε να τσιγαρίστε κρεμμύδι ,κάντε το με λίγο νεράκι και όχι με ελαιόλαδο, έτσι γλυκαίνει το φαγητό.
Για κάποιους σοτάρισμα σημαίνει περίσσεια λαδιού αλλα δεν είναι ακριβώς έτσι.Αν,μάλιστα έχετε αντικολλητικό τηγάνι,το λάδι είναι ουσιαστικά περιττό. Μην ξεχνάτε όμως,το συνεχές ανακάτεμα που απαιτεί το σωστο σοτάρισμα.


   👀  Αν θέλετε να δώσετε < ένταση >στη γεύση των αποξηραμένων βοτάνων και μπαχαρικών, θρυμματίστε τα και μουλιάστε τα σε ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα πριν τα χρησιμοποιήσετε.
Για νόστιμες και πλούσιες σάλτσες ζυμαρικών ,αφαιρέστε περίπου 1/4 του φλιτζανιού απο το αλατισμένο νερό όπου έβρασαν,πριν το στραγγίσετε.









Σχόλια