Φιλέτο μοσχαριού με θυμάρι και ψητό χαλούμι!!!


Μονάδες δυο

1 απο κρέας
1 απο τυρί

Υλικά:

2 φιλέτα μοσχαρίσια
250 gr τυρί χαλούμι
ντοματίνια
αλατι
πιπέρι                                     
θυμάρι

 Εκτέλεση συνταγής:

Πλένουμε πολύ καλά το κρέας  και το ψήνουμε ελαφρά και απο τις δυο πλευρές  στο αντικολλητικό τηγάνι με αλάτι ,πιπέρι και θυμάρι.Οταν ψηθεί το βάζουμε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι χωρίς να το πλύνουμε ψήνουμε και το τυρί. Σερβίρουμε με ντοματίνια.


                               

Σχόλια