Φιλέτο μοσχαριού με θυμάρι και ψητό χαλούμι!!!



Υλικά:

2 φιλέτα μοσχαρίσια
250 gr τυρί χαλούμι
ντοματίνια
αλάτι
πιπέρι                                     
θυμάρι

 Εκτέλεση συνταγής:

Πλένουμε πολύ καλά το κρέας  και το ψήνουμε ελαφρά και από τις δυο πλευρές  στο αντικολλητικό τηγάνι με αλάτι ,πιπέρι και θυμάρι.
Όταν ψηθεί το βάζουμε σε μια πιατέλα. 
Στο ίδιο τηγάνι χωρίς να το πλύνουμε ψήνουμε και το τυρί. Σερβίρουμε με ντοματίνια.


                               

Σχόλια