Μανιταρόπιτα με παπαρουνόσπορο

Μονάδες δύο

1 από το φύλλο
1 από τον παπαρουνόσπορο

Υλικά:

Φύλλο κρούστας
μανιτάρια σε φέτες
παπαρουνόσπορος
κρεμμύδι

Εκτέλεση συνταγής:

Καθαρίζουμε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες ,τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα σοτάρουμε με αρκετό κρεμμυδι μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους.
 Ετοιμάζουμε 5 φύλλα κάτω στη μέση η γέμιση των μανιταριών και τα σκεπάζουμε με άλλα 5 φύλλα. Ραντίζουμε με νεράκι τα φύλλα μας και ρίχνουμε απο επάνω παπαρουνόσπορο.
 Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα μας.


Μπορεί να χρεώνεται ο παπαρουνόσπορος 1 μονάδα αλλά ,είναι από τους πιο θρεπτικούς σπόρους με μεγάλη διατροφική αξία!!!


Σχόλια