Μανιταρόπιτα με παπαρουνόσπορο


Υλικά:

Φύλλο κρούστας
μανιτάρια σε φέτες
παπαρουνόσπορος
κρεμμύδι

Εκτέλεση συνταγής:

Καθαρίζουμε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τα σοτάρουμε με αρκετό κρεμμυδι μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους.
Ετοιμάζουμε 5 φύλλα κάτω στη μέση η γέμιση των μανιταριών και τα σκεπάζουμε με άλλα 5 φύλλα. 
Ραντίζουμε με νεράκι τα φύλλα μας και ρίχνουμε απο επάνω παπαρουνόσπορο.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα μας.


 Ο παπαρουνόσπορος είναι από τους πιο θρεπτικούς σπόρους με μεγάλη διατροφική αξία!!!


Σχόλια